Datoroptimering – check – rensning etc. Windows XP, 7, 8 och 10

Nu har jag hållit på så pass mycket med datorer i så många år, med Windows XP, Windows 7, Windows 8 och nu Windows 10, så jag kommer sätta upp några guider på min hemsida www.rudin.biz om dessa system, och lite tips gällande dessa operativsystem.Jag kan även hjälpa till att ta hand om skötsel av era bärbara och stationära.

Lite av det jag kan hjälpa till med:

* Rensning

* Viruscheck

* Tömning

* Optimering

Varför? Med stort intresse inom datorer och programmering. Studier och erfarenhet, samt egetintresse och en massa erfarenhet av att hjälpa andra med sina datorer sedan innan 2001. Jag kan även hjälpa till på distans, vilket krävs installation av ett verktyg vid namn Splashtop.

Funderar på att ta ut en serviceavgift för detta, och eventuellt likt avtal månadsvis.